ΑΛΛΑ ΕΡΓΑ (Other Works)

ΑΛΛΑ ΕΡΓΑOTHER WORKS

Για τις εικαστικές εκθέσεις δείτε:
ENCOUNTERS
Christos Chrissopoulos - Diane Neumaier
Reykjavik Art Museum
25. January - 16. March 2003
See the exhibition page HERE


I KNOW IT IS HERE SOMEWHERE
Performance από την ομάδα Shifty Tongue
BIOS, Ιούνιος 2008.
See the performance blog HERE
ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΗΣ ΓΡΑΦΗΣ
Multimedia Presentation με τον Γιώργο Χαντζή
DASEIN, Ιούνιος 2007.
Κατεβάστε την παρουσίαση σε Powerpoint εδώΛΕΞΗ ΠΡΟΣ ΛΕΞΗ
Multimedia Presentation με την Τίνα Μανδηλαρά, τον Γιώργο Χαντζή και τον Θοδωρή Χιώτη. "Κέντρο Λόγου και Τέχνης 104", 12 Μαΐου 2009. 
Διαβάστε το κείμενο εδώ 
Facebook Page: κλικ 
Δείτε φωτογραφίες εδώ και εδώ 
Athens Visitor's Guide 2010
Στo πλαίσιo της 3ης Διεθνούς Λογοτεχνικής Συνάντησης DASEIN 2010 με θέμα "Λογοτεχνία και πόλη" παρουσιάστηκε το βίντεο "Athens Visitor's Guide 2010 - Ο βομβιστής του παρθενώνα" . Το έργο αποτελείται από επιλεγμένα αποσπάσματα του βιβλίου "Ο βομβιστής του παρθενώνα" (υπό έκδοση από τις εκδόσεις Καστανιώτη - φθινόπωρο 2010) που σχολιάζουν την εμπειρία της ζωής στην μητροπολιτική Αθήνα του παρόντος. Παρεμβάλλονται φωτογραφίες που τραβήχτηκαν τυχαία στον δρόμο το τριήμερο 7-8-9 Μαΐου 2010. Το πρωτότυπο κείμενο μεταφράστηκε στα Αγγλικά από το λογισμικό αυτόματης μετάφρασης Google Translate και η απαγγελία του μεταφρασμένου γίνεται από το text-to-speech λογισμικό IVONA.


Το ζήτημα που ανακινείται είναι μια καθολική ψηφιακή-δυνητική (virtual) βίωση της εμπειρίας της πόλης: ψηφιακή εικόνα/φωτογραφία, ψηφιακή γλώσσα/μετάφραση, ψηφιακός λόγος/απαγγελία. Η ολοκλήρωση του έργου (επεξεργασία φωτογραφιών, ψηφιακή μετάφραση κειμένου, ηχογράφηση ψηφιακής ανάγνωσης, ανάρτηση... κλπ) έγινε σε ανοιχτό χώρο την Κυριακή 9 Μαΐου, και συγκεκριμένα στην πλατεία Συντάγματος χρησιμοποιώντας την υπηρεσία free WiFi την οποία προσφέρει η ίδια η πόλη των Αθήνων (Δ.Α.)Συμμετοχή στο Confession Session Project των Άλκη και Κώστα Γούναρη

Art Prints
Φωτογραφικές εργασίες στο Fine Art Europe